fredag 26 mars 2010

Hej!

I morse tog jag en uppfriskande power walk i solskenet och efter det bar det av till skolan för "tax return". Inte för att jag hade någon skatt att redovisa men en blankett skulle fyllas i ändå.
Efter det tog vi bussen ner på stan för att fixa med hyran och en hel del räkningar. Vi tog en fikapaus på Sand Bar och planerade lite inför Vegas.

Nu är lösögonfransarna införskaffade och Chippendale-biljetterna bokade! Som plåster på såren så har vi lovat Jonas att vi ska gå på vanlig strippklubb också. Ett måste när man är i staden som har allt!

För övrigt tror jag att DIF-klacken inte skrek sitt bästa idag och därav det sura resultatet mot Timrå. Imorgon kommer grabbarna garanterat att sopa motståndarna av banan men det krävs lite engagemang på läktaren! Kom igen mammor och pappor, syskon och kompisar -ta i lite!

Puss!

1 kommentar:

  1. Maggan Loven är klackledare men igår stod hon i kiosken. Vi fick iallafall godkänt. Det är en lite väl trög grupp att jobba med, klackmässigt. En sak är säker du fattas på läktaren. Tjohoo, nu ska iallafall Timrå få sig en rejäl åktur i EON Arena på måndag kväll, något annat finns inte.Puss

    SvaraRadera